ankibromert.blogg.se

Söndagkväll i TV soffan

Publicerad 2020-02-23 19:30:17 i Allmänt,

 
Vilken härlig känsla. 45 personer kom till oss på Hälsokällan och lyssnade på mig. Eat and learn, vilket smart koncept. Ta lunchen till att äta och samtidigt lära sig eller bara reptera som vi redan kan.
 
Jag upplevde att lunchen blev riktigt lycka-  För mig var ett av det viktigaste budskapen att man måste stärka sig mot det man inte kan påveka. Allt från skilsmässor, bli lämnad, sjukdomar, svek det som kan få en att bli en våt fläck och känna "varför händer detta mig". För mig var det en bussolycka som fick mig under isen. Hur svårt det en är så måste man välja, vill jag stanna här och tycka synd om mig sjävl, välja den blöta tunga stickiga yllekoftan eller ska jag bestämma mig att det är jag som bestämmer över mitt liv.
 
Det är inte lätt och om man inte orkar eller fixar det själv så är det självklart att man ska ta hjälp. Att tala med någon och få hjälp och stöttning att komma tillbaka är intet man ska skämmas över. Du är inte ensam.
 
 Nu är det lugnet i soffan med maken och hundarna. varit På förmiddagen red jag dressyrlektion, fattar ni, jag kan rida. Och sedan var jag på 75 minuter Hata Yoga. Styrka, balans och smidighet.
Trevlig kväll!
 
 

Om

Min profilbild

Anki Bromert

Samtalsterapeut, Hälsocoach, Mindfulness

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela